Farmville 2: Köy Kaçamağı Pc İndir - Oyna


Farmville 2: Köy Kaçamağı Pc İndir - Oyna
Farmville 2: Köy Kaçamağı Pc Oyna

Bu yazımda sizlerle Farmville 2: Köy Kaçamağı Pc versiyonunu oynamanız için Farmville 2: Köy Kaçamağı Pc İndir'me linkini paylaşacağım. Bu oyunun bilgisayara nasıl kurulabileceğini ve oynanmaya hazır hale getirileceğini anlatmak istiyorum.

Öncelikle bilgisayarınıza Bluestacks isimli bir programı indirmeniz ve yüklemeniz gerekmekte. Programın indirilmesinin ve yüklenmesinin ardından ise programın mail istediği kutucuğa bir Gmail hesabı ekleyip, bir Facebook hesabınızla da etkileşim sağlamanız gerekiyor. Bu iş için yeni Facebook hesabı açabilir veya kendi profilinizi kullanabilirsiniz, ikisi de program için sorun teşkil etmeyecektir.

Sonrasında ise programda hesabınızda tanımlı uygulamaları göreceksiniz. Arama bölümünden Google Play'e girip Farmville yazdıktan sonra uygulama sayfasından "Aç" seçeneğine tıklayınç

Farmville 2: Köy Kaçamağı Pc İndir - Oyna

Oyun ilk başta açıldığında sıfırdan başlasa da, yükleme sonrasında kaldığınız yerden devam etmek isteyip istemediğinizi soracak. Bunun ardından ise oyununuzu keyifle oynamaya devam edebilirsiniz.

Bilgisayarınızın oyunu çalıştırırken zorlanmaması ve sahnelerin yavaşlamaması için ise en azından 2 GB RAM miktarına sahip olan bir sisteme sahip olmanız gerekmekte. Ayrıca programın Türkçe harfleri desteklemediğini de bir not olarak eklemiş olalım.

Daha detaylı bir şekilde bilgi edinmek için ve bluestacks indirmek için tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

Farmville 2: Köy Kaçamağı Pc İndir - Oyna

0 yorum:

-->