Deep Dungeons of Doom Apk Android Son Sürüm


Deep Dungeons of Doom Apk Android Son Sürüm

Bu yazımda sizlere Deep Dungeons of Doom Apk yani Deep Dungeons of Doom Android oyunu hakkında bazı bilgiler germek istiyorum. İçinde farklı dünyalardan gelmiş olan birçok canavarı ve bu canavarların yaşatabildiği sürprizleri de barındıran oyun, içinde hazine bulma görevlerini de barındırmakta. Hayatta kalabilmek ve ilerleyebilmek için yeteneklerimizi kullanmamız, önümüze çıkan bütün canavarları ve kötülükleri yok etmemiz gerekmekte. Bunun yanı sıra karşımıza çıkacak hazinelerden bir kısmı bize bonus ve can gibi özellikler de katarken, bir kısmının ise pek bir önemi yok. Yine de karşımıza ne çıkacağını bilmediğimiz için bütün hazineleri açmaya gayret etmemiz gerekmekte.


Oyunda Crusader, Witch ve Mercenary adı verilen 3 ayrı karakteri seçme imkanımız bulunmakta. Oyunu tamamen bitirebilmek için ise sorunların hepsini aşabilecek kadar oyuna aşina olmak ve sık oynamak şart gözükmekte.

2.3.3 ve üzeri Android cihazların hemen hemen tamamında sorunsuz bir şekilde çalışmakta olan oyun yaklaşık olarak 37 MB boyutlarında.

Oyunu indirmek için>>> TIKLAYIN!

Deep Dungeons of Doom Apk Android Son Sürüm

0 yorum:

-->