Fly iq4404 Spark Nasıl İnceleme


Fly iq4404 Spark Nasıl İnceleme
Fly iq4404 Spark

Bu yazımda sizlere Fly iq4404 Spark İnceleme'sini paylaşarak Fly iq4404 Spark Nasıl sorusuna cevap vermek istiyorum. Araştırma sonuçlarımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki; Çin yapımı telefonların en meşhurlarından birisi olan Fly, ucuz ve basit bir akıllı telefon alternatifi arayanlar için ideal bir seçenek. Ayrıca çift sim kart takılabilme özelliği de birden fazla operatör kullananlara oldukça yardımcı olmakta.

Dokunmatik kapasitif bir IPS ekrana sahip olan akıllı telefonda, 512 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza bulunuyor. Ancak MicroSD yoluyla bu kapasitesi 32 GB'a çıkartmak mümkün. Ayrıca 5 MB arka ve 0,3 MB ön kamera zorunlu durumlar için yeterli bir çekim imkanı sunuyor.

Birçok akıllı telefonda artık standart haline gelmiş GPS, Wi-Fi, Bluetooth üçlüsü bu telefonun da vazgeçilmezleri konumunda. Üstelik Wi-Fi çekim kapasitesi muadillerine göre oldukça etkili. Ancak telefon maalesef görüntülü görüşme desteğine sahip değil, bu da eksilerinden birisi olarak göze çarpmakta.

Fly iq4404 Spark Nasıl İnceleme

Kısacası, sadece arama ve mesajlaşma amaçlı bir telefon arıyor, çok nadir olarak da yan özelliklerini kullanmak istiyorsanız pahalı telefonlara yönelmek yerine Fly iq4404 Spark işinizi fazlasıyla görecektir.

Fly iq4404 Spark Nasıl İnceleme

0 yorum:

-->