Sentinels of the Multiverse v1.0.2 Apk Obb Android


Sentinels of the Multiverse v1.0.2 Apk Obb Android


Bu yazımda sizlere Sentinels of the Multiverse Apk yani Sentinels of the Multiverse Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Oyun bir çizgi romandan uyarlanmış ve grafikleri güçlendirilerek Android cihazlar için uyarlanmış halde bulunmakta.

Oyunda bulunan bütün süper kahramanları birleştirerek kurduğunuz takım sayesinde Multiverse'i korumak üzere savaşıyor ve düşmanlarınızı yok etmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca kurduğunuz her takım kendi savaşma tarzına, kendi geçmiş hikayelerine ve değişik özelliklere sahip. Oyunda bulunan kartlar aracılığıyla güçlerinizi kullanabiliyor, tekrardan kart seçme şansı yakalayabiliyor ve oyuna bu şekilde devam ediyorsunuz. Multiverse'i kurtarmak için kartlarınızı kullanmalısınız.


İçinde 10 ayrı karakter bulunmasına karşı 9000 ayrı savaş hamlesi imkanına sahip olan Sentinels of the Multiverse birçok oyun sitesi ve dergisi tarafından da büyük övgüyle karşılanmış, hakkında birçok olumlu yorum bulunmakta olan bir oyun.

Android versiyonu 3.2 ve üzeri olan bütün sistemlerde sorunsuz şekilde çalışabilmekte olan oyun, yaklaşık olarak 163 MB boyutlarında.

Sentinels of the Multiverse v1.0.2 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Sentinels of the Multiverse v1.0.2 Apk Obb Android

0 yorum:

-->