CastleStorm – Free to Siege Para Hilesi Apk Obb


CastleStorm – Free to Siege Para Hilesi Apk Obb
CastleStorm – Free to Siege Hile Apk

Bu yazımda sizlere  CastleStorm – Free to Siege Hile'si olan CastleStorm – Free to Siege Para Hilesi hakkında bilgi vermek ve hileli versiyonu indirebileceğiniz bir adet link paylaşmak istiyorum.

Strateji ve macera oyunu olarak tanımlayabileceğimiz CastleStorm'da, sizlere 8 adet oyun karakteri sunuluyor ve bunların arasından yapacağınız bir seçimle kulelerine geçerek kalenizi savunuyorsunuz. Ayrıca uygulama içinde silah ve büyü seçenekleri de oldukça geniş. Bu silahları, büyüleri ve seçtiğiniz karakterleri ise paranız oldukça ve zamanı geldikçe yükseltebiliyor, daha etkili bir hale gelmelerini sağlayabiliyorsunuz. Seçtiğiniz 4 ulustan birine mensup olduğunuzda diğerlerine nazaran güçlü ve zayıf yanlarınız oluyor, eksiklerinizi kapatmak ve güçlü  yanlarınızı etkili kullanmak için çalışıyorsunuz. Ayrıca seçme imkanınız bulunan 4 ayrı kale seçeneğini de bu sayede güçlendirerek yenilmez olabilirsiniz.

CastleStorm – Free to Siege Para Hilesi Apk Obb

Oyunun sizlere sunduğumuz hilesi sayesinde ise sınırsız para edinebiliyor ve bunu düşmanlarınızı alt edecek araçların üretiminde kullanabiliyorsunuz.

Oyun dokunmatik ekran üzerinde vereceğiniz komutlarla rahatlıkla oynanabiliyor, bu yüzden tabletinizde veya akıllı telefonunuzda yapacağınız hamleler sırasında hiçbir sorun yaşamıyorsunuz.

Hileyi indirmek ve cihazınıza kurmak için ise linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

CastleStorm – Free to Siege Para Hilesi Apk Obb

0 yorum:

-->