Champ Man 15 Para Hilesi Mod Apk


Champ Man 15 Para Hilesi Mod Apk
Champ Man 15 Hile Apk

Bu yazımda sizlere Champ Man 15 Hile'sini yani Champ Man 15 Para Hilesi Apk'yı paylaşacağım. hakkında bilgi vermek ve hileyi indirebilmeniz için bir adet link sunmak istiyorum. Bir futbol oyunu olan ve Championship Manager'in akıllı telefonlara uyarlanması ile oluşturulan Champ Man 15, istediğiniz gibi kadro oluşturabilmeniz, şans faktörünün yüksek olması gibi avantajları ile diğer rakip menejerlik oyunlarından kendini ayırmakta. Bu oyunda penaltı kaçırma imkanınız da, çok zayıf bir takımken yaptığınız taktiksel değişikliklerle bir anda güçlenmeniz de, transfer edilemez denen oyuncuları gereken parayı verdikten sonra getirebilmeniz de mümkün ve kapsamının geniş olması oyunu daha da oynanabilir kılmakta.

Sınırsız para hilesi sayesinde ise hayalinizdeki kadroyu istediğiniz gibi yaratabiliyor ve teknik direktör olarak başarıdan başarıya koşabiliyorsunuz. Paranın sınırsız olması sayesinde sizin için erişilemeyecek oyuncu, açılamayacak kapı yok.

Champ Man 15 Para Hilesi Mod Apk

Oyunun grafikleri ve akıcılığı yeni versiyonunda çok daha güçlendirilmiş durumda. Düşük boyutlu bir oyun olması da sistem kaynaklarını mümkün olduğunca verimli kullanmasını sağlamakta.

Programı indirmek için ise linke tıklamanız ve inen programı oyunu kurmak istediğiniz cihaza yüklemeniz yeterli>>> TIKLA İNDİR!

Champ Man 15 Para Hilesi Mod Apk

0 yorum:

-->