Score World Goals Hile Windows Phone


Score World Goals Hile Windows Phone
Score World Goals Hile Windows

Bugün sizlerle Score World Goals Hile Windows versiyonu olan ve aynı zamanda Score World Goals Hile Windows Phone'larda da çalışan hilemizi paylaşacağım. hakkında bazı bilgiler vermek ve hileyi görebileceğiniz iki adet link paylaşmak istiyorum.

Bilindiği gibi, Windows Phone'lar uygulama marketi anlamında bazı sıkıntılar yaşıyor ve bu sebepten ötürü oyun ve program bulmak diğer işletim sistemlerine göre biraz daha zor. Bu yüzden bu güzel futbol oyununun marketin içinde bulunması daha da önemli. Oyunda futbolcuların şutlarına vereceğiniz falsolarla, hız ve yön ayarlarıyla gol atmaya çalışıyor ve başarılı oldukça daha çok puan kazanıyorsunuz. Bu yüzden oyun Angry Birds'ün futbol toplarıyla oynanan bir tür versiyonu gibi de düşünülebilir. Ayrıca Windows Phone'ların stabil uygulama ve sistem özellikleri sayesinde, neredeyse hiçbir Lumia ve benzeri telefon türevlerinde takılma, donma gibi problemler yaşamadan keyifle futbol oynayabilirsiniz.


Sizinle paylaştığımız hile ise, oyunda kazandığınız tokenların sayısını artırmakta ve bu da yeni paketlerin açılarak oyunun ilerlemesine zemin hazırlamakta. Dolayısıyla sıkıcı bir bölümde takılıp kendinizi sıkmak yerine, yeni alacağınız paketlerle daha eğlenceli bir oyuna adım atabilirsiniz.

Oyunu daha keyifli bir hale getirmeniz için, sizlere iki adet farklı link bulmuş durumdayız.

Hile için iki linkten herhangi birisine tıklayabilir, oyununuza bu işlemlerin ardından devam edebilirsiniz:

Link 1>>> TIKLA!
Link 2>>> TIKLA!

Score World Goals Hile Windows Phone

0 yorum:

-->