Z Origins - (Z The Game) v1.76 Apk Obb Android


Z Origins - (Z The Game) v1.76 Apk Obb Android

Bu yazımda sizlere Z Origins - (Z The Game) Apk yani Z Origins - (Z The Game) Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Klasik bir oyun olan Z'nin Android cihazlara uyumlu hale getirilmiş bir versiyonu olan bu oyunda, gerçek zamanlı bir savaş oyununun içindesiniz.

Bölgeleri ve kaynakları savaştığınız takımdan önce ele geçirmeye ve onları bulundukları yerde yok etmeye dayanan bu oyunda anti-tank silahları, ağır makineliler ve tüfekler vasıtasıyla bu hedeflerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. 20 ayrı leveli ve savaşılabilecek 5 ayrı gezegene sahip olan bu oyunda, olmak istediğiniz robotu ve bu robotun hangi fabrikadan üretilebileceğini de seçme imkanına sahipsiniz. Robotların kontrolünde olan tank, jip gibi araçlar ise kolaylıkla bir yerden diğerine götürülebiliyor ve bozulduğu zaman tamir etmek zorunda kalabiliyorsunuz.


Oyunu indirmenizin ardından yapacaklarınız ise şu şekilde olmalı: oyun yüklendikten sonra lisans doğrulama aracını Lucky Patcher aracılığıyla kapatmalı, "uk.co.kavcom.ZOrigins" klasörünü "/sdcard/Android/obb" klasörünün içine atmalısınız. Sonrasında ise Patch obb dosyasını "sdcard/Android/obb/uk.co.kavcom.ZOrigins" klasörünün içine atarak oyunu başlatabilirsiniz.

Z Origins - (Z The Game) v1.76 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Z Origins - (Z The Game) v1.76 Apk Obb Android

0 yorum:

-->