Z Hunter – War Of The Dead Para Hilesi Apk


Z Hunter – War Of The Dead Para Hilesi Apk
Z Hunter – War Of The Dead Hile


Bu yazımda Z Hunter – War Of The Dead Para Hilesi yapmanızı sağlayacak Z Hunter – War Of The Dead Para Hilesi Apk dosyasını siz değerli ziyaretçilerimle paylaşacağım.

Esas olarak zombi avı yapmanıza ve önünüze çıkan zombileri birer birer öldürmenize dayanan bu oyunda farklı silahlar edinebiliyor, buna bağlı olarak da çeşitli hamleler yapabiliyorsunuz. Eğer keskin nişancı rolünü oynarsanız elinizdeki dürbünlü tüfekle bulunduğunuz yere mevzileniyor, zombilere nişan alıyor ve mümkün olduğunca az mermi harcamaya çalışarak zombileri vuruyorsunuz. Benzer şekilde otomatik silahlar da satın alabiliyor ve bunlarla daha çok mermi harcayıp, zombilerin daha da yakınına gelerek öldürme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Hangisini seçmek ve uygulamak isteyeceğiniz ise tamamen sizin tercihinize kalmış durumda.

Z Hunter – War Of The Dead Hile Apk

Z Hunter'in para hilesi ise esasında oyun içindeki paraya bağlı sınırları kaldırmaya dayalı olarak yapılmakta. Bu sayede silahlar ve mermiler konusunu herhangi bir şekilde sorun etmenize gerek kalmıyor, rahatlıkla oyununuzu oynayabiliyorsunuz.

Oyunun hile linkini indirmek, telefonunuza kurmak ve zombi avına bir an önce başlamak için linke tıklayabilirsiniz>>> TIKLA!

Z Hunter – War Of The Dead Para Hilesi Apk

0 yorum:

-->