Clash of Kings Hile Apk Android (Mod)


Clash of Kings Hile Apk Android (Mod)
Clash of Kings Hile Android

Bu yazımda sizlerle Clash of Kings Hile'sini diğer adıyla Clash of Kings Hile Apk'yı paylaşacağım. Bir Game of Thrones uyarlaması olan oyun, bu eserin dizisinin de çekilmesiyle oldukça fazla bilinir hale geldi ve buna bağlı olarak daha fazla kişi arasında oynanmaya başladı.

Oyunda kaleler oluşturuyor, ordularınızı kuruyor ve bölgenizi düşman kalelerden ve askerlerinden korumaya çalışıyorsunuz. Bu sırada ise birçok yerden gümüş, altın ve odun maden sahaları bulmanız ve bunları çıkartmanız gerekmekte, çünkü oluşturacağınız her şey bu kaynaklara bağlı. Hile ise sizi bu tarz arayışlardan kurtararak sınırsız kaynak sahibi olmanızı sağlıyor. Bu sayede kalelerinizi oluştururken ve ordunuzu komuta ederken çok daha hızlı davranabiliyorsunuz.

Clash of Kings Hile Apk Android (Mod)

Belirtmemiz gerekmekte ki, oldukça popüler ve sürekli hileleri çıkan bir oyun olduğu için ara sıra güncellemeler alıyor ve bu sırada oyun firması zaman zaman kimi hile yöntemlerini bloklayabilmekte. Biz de sizler için farklı hile seçeneklerini araştırdık ve engellenmeleri ihtimaline karşı 3 adet alternatif sunduk.

Hile dosyalarını indirmek için linklere tıklayabilirsiniz: 
HİLE 1>>> TIKLA İNDİR!
HİLE 2>>> TIKLA İNDİR!
HİLE 3>>> TIKLA İNDİR!

Clash of Kings Hile Apk Android (Mod)

0 yorum:

-->