Legend Online Classic Hile Apk Android


Legend Online Classic Hile Apk Android
Legend Online Classic Hile Apk

Bu yazımda sizlere Legend Online Classic Hile yani Legend Online Classic Hile Android hakkında bazı bilgiler vererek, indirme linki paylaşacağım. Sürekli yeni güncellemelerle oyunseverlerin karşısına çıkan ve bu yüzden kullanıcılarında çoğunlukla sıkılma belirtilerini göremediğiniz bir oyun olan Legend Online, şimdi de Android uyarlaması ile karşınızda.

Mmorpg olarak tabir edilen bir tarza sahip olan oyunda bomboş bir araziye şehir kurmaya başlıyor ve zamanla bünyenize eklediğiniz binalarla etkinliğinizi artırıyorsunuz. Aynı zamanda yaratmaya başladığınız ordu sayesinde de bu yarattığınız binaları ve sınırlarınızı korumuş oluyorsunuz.Yaptığınız ev sayısı asker limitinizi belirlerken, dinlenme sürelerini uzatmanız da  canınızın daha da artmasını sağlamakta. Amfi tiyatroya gitmeniz ise sizi diğer kullanıcılarla etkileşime sokmakta ve savaş ilanını buradan yapabilmekte, aynı şekilde size ilan edilen savaşa karşılık ordunuzu hazırlayabilmektesiniz.

Legend Online Classic Hile Apk Android

Sizlere sunduğumuz hile ise oyunda sınırsız elmas kazanmanızı ve bu sayede hem ordu yaratırken, hem de binalarınızı oluştururken çok daha hızlı davranabilmenizi sağlıyor.

Hile yeni sitemizdedir oradan ulaşabailirsiniz>>> TIKLA!

Legend Online Classic Hile Apk Android

1 yorum:

-->