Samsung Galaxy Note 4 Fiyatı ve Özellikleri


Samsung Galaxy Note 4 Fiyatı ve Özellikleri
Galaxy Note 4 Fiyatı ve Özellikleri

Bu yazımda sizlere  Samsung Galaxy Note 4 Fiyatı ve Samsung Galaxy Note 4 Özellikleri hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Note serisi ile büyük ekranlı telefon alanında iyi bir grafik tutturmayı başaran Samsung, bu sefer çıtayı yükseltiyor ve karşımıza çok daha gelişmiş özelliklere sahip bir telefonla çıkıyor. 5,7 inç AMOLED ekranında Quad HD özelliklerine sahip olan telefon, S Pen özelliği ile geliyor. Samsung'un tabletlerinde de sıklıkla kullandığı S Pen, kullanıcısına telefonunuzun üzerine el yazısıyla not alabilmek, çizim yapabilmek gibi avantajlar sağlamakta. Telefonun 1,6 ghz'lık 6 çekirdekli işlemcisi bulunuyor. Bu da oyunlarda da alacağınız tadı hat safhaya çıkarıyor.



3 GB RAM, 32 GB dahili alan desteğiyle gelen Note 4'ün kamerası da diğer modellerine göre oldukça geliştirilmiş. %60 daha fazla ışık alma özelliği sayesinde flaşa bile gerek olmadan karanlık ortamlarda net fotoğraf çekebilmeniz mümkün olmakta. Ayrıca multitasking konusunda da oldukça gelişmiş özelliklere sahip telefonda, aynı anda birkaç işleminizi takip edebiliyor ve bunları farklı pencerelerde üçülterek ekrana sığdırabiliyorsunuz.

Samsung Galaxy Note 4 Fiyatı ve Özellikleri

Oldukça hızlı şarj olma özelliğiyle de dikkat çeken telefon, yaklaşık yarım saatte sıfırdan %55 civarlarına ulaşabiliyor. Ultra güç tasarrufu moduyla da zor anlarınızda telefon konuşmaları yapmanıza ve işlemlerinizi sürdürebilmenize olanak sağlamakta. Ürünün fiyatı şu an için 2300 tl. İnternetten alırsanız 2100-2200 tl civarında da bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 4 Özellikleri İnceleme Videosu:

Samsung Galaxy Note 4 Fiyatı ve Özellikleri

0 yorum:

-->