Angry Birds Go Para ve Elmas Hilesi Apk


Angry Birds Go Para ve Elmas Hilesi Apk

Angry Birds Go Elmas Hilesi


Bu yazımda sizlere Angry Birds Go Hile Apk'sı Angry Birds Go Para ve Elmas Hilesi Apk hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum.  Rovio firmasının ürettiği ve öncesinde belirli hedeflere kuşlar aracılığıyla nişan alarak hızlı bir biçimde yıkmanıza dayalı olan Angry Birds o kadar popüler oldu ki, yapımcı firma Angry Birds Go oyununu piyasaya sürdü. Bu oyunda ise kuşlarımız yarış pistlerine çıkıyor: hızlı arabaların üzerinde ve oldukça kaygan yollarda geçen yarışlar, kıyasıya bir rekabetler devam etmekte.

Yarış devam ederken, seçtiğiniz karakter bağlı olarak her birinin ayrı ayrı özel güçleri bulunuyor ve zor durumlarda kaldığınızda veya rakiplerinizi egale etmek istediğinizde bu güçleri kullanma imkanınız oluyor.

Angry Birds Go Para ve Elmas Hilesi Apk

Hile uygulaması sayesinde ise yarışta diğer kuşlardan çok daha öne çıkma imkanınız bulunuyor: sınırsız elmas ve para özellikleri sayesinde yarışlarda belirli puanlara ulaşmanıza gerek kalmıyor, alacağınız yeni ve üst model arabaları da bu sayede kısıtlamalar olmadan satın alabiliyorsunuz.

Oyunu ve hileyi indirmek için ise linkleri tıklamanız yeterli olacaktır>>> TIKLA!

Angry Birds Go Para ve Elmas Hilesi Apk

0 yorum:

-->