Score World Goals Hile Ios - Iphone


Score World Goals Hile Ios - Iphone
Score World Goals Hile

Bugün sizlerle paylaşacağım Score World Goals Hile Ios cihazlarında yani Score World Goals Hile Iphone ve İpad'de çalışıyor. Hile hakkında bazı bilgiler vermek ve hilenin nasıl yapılacağını ayrıntılı şekilde anlatan bir adet link paylaşmak istiyorum. Dünyanın en iyi futbol oyunlarından birisi olarak kabul edilen  Score World Goals, ilk olarak iOS işletim sistemini kullanan cihazlara gelmiş ve Apple kullanıcısı olan oyun tutkunlarını oldukça sevindirmişti.

Score World Goals, genel olarak jeneriklik golleri parmaklarınız yardımıyla açısını, hızını ve falsosunu ayarlayarak atmaya çalışmanız üzerinden ilerliyor. Bu golleri gerçeğiyle ne kadar uyumlu ve ne kadar doğru yaparsanız o kadar puan kazanıyor ve sonraki aşamalara geçmeye hak kazanıyorsunuz. Oyunda 1000'in üzerinde gol opsiyonu bulunuyor ve ilerledikçe gol atmak daha da zorlaşıyor.

Score World Goals Hile Ios - Iphone

Oyunda sınırsız altın ve sınırsız para kazanmanızı sağlayan hile, aynı zamanda çeşitli şut ipuçlarını da öğrenmenizi sağlıyor ve kapalı olan tüm paketleri açıyor.

Apple ürününüzde hiçbir şekilde Jailbreak işlemi yapmanızı zorunlu kılmayan bu hile yöntemi, sizi bu tarz ayrıntılara boğulmak ve sorun yaşamak gibi dertlerden de kurtarıyor.

Hilenin ayrıntılarını öğrenmek için linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

Score World Goals Hile Ios - Iphone

0 yorum:

-->