SuperSU Pro Android


SuperSU Pro Android
SuperSU Pro Android İndir


Merhaba arkadaşlar sizlere bugün root gerektiren uygulamaları çalıştırmanız için gereken SuperSU Pro Android adlı uygulamayı tanıtacağım.
*Not:SuperSU Pro tek başına bir program değildir SuperSU programının özelliklerini açmanıza yarayan bir lisans dosyasıdır.
Supersu Pro, uygulaması rootlu her telefonda bulunması gerekir önce bunu söyleyelim.
SuperSU oldukça kullanışlı olan android cihazları komut kolaylığı ve kullanım kolaylığı saglayan lisans yazılımıdır. Ne işe yarar bu uygulama?Bazı uygulamalar için root gereklidir ve root yapıldığında SuperSU'yu kurmanız gerekir ki root gerektiren uygulamaları açabilin. Uygulamada OTA hayatta kalma modu, tam renk kodlu komutu içerik günlüğü, per-app yapılandırma günlüğü, per-app kullanıcı geçersiz, pin koruma gibi modlar bulunmaktadır.
Uygulamanın Ekran Görüntüleri
SuperSU Pro Android İndirSuperSU Pro Android İndirSuperSU Pro Android İndirSuperSU Pro Android İndirSuperSU Pro Android İndirSuperSU Pro Android İndirSuperSU Pro Android İndirSuperSU Pro Android İndir

Uygulamayı Google'den indirmek için tıklayın.
SuperSU ve PRO'yu tıklayın indirin.İlk SuperSU'yu sonra PRO'yu kurun.

Not: Bu muthiş uygulamayı indirmek için üstteki ''Tıklayın'' yazan yazıya tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

SuperSU Pro Android

2 yorum:

-->