Samurai II Vengeance Android


Samurai II Vengeance Android
Samurai II: Vengeance
Merhaba arkadaşlar sizlere bugün bir samuray oyunu olan 'Samurai II Vengeance Android' ile tanıştıracağım.
Samurai II: Vengeance üçüncü şahıs açısından oynadığımız, çizgi roman grafiklerine sahip 3 boyutlu bir android aksiyon oyunu.Oyunun ilk versyonu 2009 yılında Apple’ın en iyi oyunlar listesine girmişti. Bu devam oyununun üzerinde 1 yıldan fazla geliştirme yapılmış.Geliştiriciler bir oyunu geliştirmenin sadece grafikle olmayacaklarını bildikleri için oyun içi çok güzel geliştirmeler de yapmışlar.Oyunda etrafta çözülmesi gereken bulmacalar, tuzaklar ve düşmanlar var.Samurai II android oyununda baş karakter Daisuke bir balıkçı köyünden uçan bir kaleye, oradan da ölüler adası gibi fantastik mekanlarda büyüleci bir yolculuğa çıkıyor. Ve sizde bu yolculukta ona ortak oluyorsunuz.

Samurai II Vengeance Android Görseller:
Samurai II Vengeance Android İndirSamurai II Vengeance Android İndirSamurai II Vengeance Android İndirSamurai II Vengeance Android İndirSamurai II Vengeance Android İndirSamurai II Vengeance Android İndir

Samurai II Vengeance Android Tanıtım Videosu:


Oyunu Google'den Hemen İndirmek İçin tıkla.
Alternatif İndirmek İçin Hemen tıkla.


Not: Bu muthiş oyunu indirmek için üstteki ''Tıkla'' yazan yazıya tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

Samurai II Vengeance Android

0 yorum:

-->