Flightradar24 Pro Android


Flightradar24 Pro Android
Flightradar24 Pro Android İndir
Merhaba arkadaşlar size bu yazımda uçuşta bulunan uçakları görmenize yarayan 'Flightradar 24 Pro Android' adlı programı tantacağım.
Flightradar24 Google Maps üzerinden uçuşta bulunan tüm yolcu uçaklarını görür ve size bildirir.Yakınınızda yada çevrenizde bulunan bir uçağın modelini, firmasını, nereden kalktığını, nereye gittiği, hızını, yüksekliğini görebilirsiniz. Bir yakınınız uçakla yanınıza geliyor ve nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz?Eğer uçuş numarasını bilirsenın uygulama size ayrıntılı olarak bilgiler veriyor ki bu oldukça kullanışlı bir özellik. Tabi bir de uçaklarla aranız iyiyse tam size göre.Uygulamanın en iyi özelliklerinden biri de yukardan geçen bir uçağa kameranızı tutarsanız size onun hakkında bilgi veriyor.Böylesine kullanışlı bir uygulamayı denemenizde fayda var.
Uygulamanın Ekran Görüntüleri
Flightradar24 Pro Android İndirFlightradar24 Pro Android İndirFlightradar24 Pro Android İndirFlightradar24 Pro Android İndirFlightradar24 Pro Android İndirFlightradar24 Pro Android İndirFlightradar24 Pro Android İndirFlightradar24 Pro Android İndir

Uygulamayı Google Play'den indirmek için tıklayın.
Alternatif indirmek için tıklayın.

Not: Bu muthiş uygulamayı indirmek için üstteki ''Tıklayın'' yazan yazıya tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

Flightradar24 Pro Android

0 yorum:

-->