Mini Motor Racing Android


Mini Motor Racing Android
Mini Motor Racing Android İndir
Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere müthiş bir yarış oyunu olan Mini Motor Racing Android ile tanıştıracağım.
Mini Motor Racing müthiş grafikleri olan bir oyun başta onu belirteyim.Oyunda mini yarış pistleriyle yarışlar yapıyorsunuz.Sadece yarış pistleri değil oyunda her şey mini ; arabalar falan filan.Mini Motor Racing'te aracı iç kameradan değil de kuşbakışı kontrol ediyorsunuz.Buda oyuna farklı bi hava katmış.Oyunda yarışlarda genellikle 1den fazla tur oluyor.Pistlerde çok keskin virajlar var bu yüzden dikkatli sürmeniz gerekebilir.Aracımızı solda çıkan bir direksiyon ile yönetiyoruz , bu yüzden oldukça kullanışlı oluyor.Ayrıca pistlerde düz yol yok hep viraj ve yokuş bu da ayrı bir hava katıyor oyuna.Virajları ne kadar düzgün alsak da arabamız durma noktasına geliyor. Eğer en doğru şekilde virajı alırsanız arabanızın hızını tekrar kazanması bir hayli kolaylaşıyor.Yarış içinde nitro gibi şeylerde mevcut. Bunlar sınırlı sayıda olmasına karşı yarışırken yol üzerinden de elde edebiliyorsunuz. Mesela nitrolarını tam virajı aldıktan sonra kullanırsanız arabanız çok çabuk şekilde toparlanıp hızlanıyor.Halfbrick yine yapmış yapacağını diyoruz ve size bekletmeden oyunun linklerini sunuyoruz.
Oyunun Ekran Görüntüleri
Mini Motor Racing Android İndirMini Motor Racing Android İndirMini Motor Racing Android İndirMini Motor Racing Android İndirMini Motor Racing Android İndirMini Motor Racing Android İndirMini Motor Racing Android İndirMini Motor Racing Android İndir

Oyunun Videosu:



Kurulum:
1-)Altta indirme linkini verdiğim Apk dosyasını indirin cihazınıza atın ve kurun.
2-)Altta indirme linkini verdiğim SD dosyasını indirin winrar tarzı bir programla açarak SDCARD/OBB içine atın.

Apk indirmek için tıklayın.
SD dosyasını indirmek için tıklayın. (Sd card/obb içine atılacak)

Not: Bu muthiş oyunu indirmek için üstteki ''Tıklayın'' yazan yazıya tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

Mini Motor Racing Android

2 yorum:

-->