Zombi Kasabası Hilesi Hacked İndir


Zombi Kasabası Hilesi Hacked İndir
Zombi Kasabası Hacked

Bugün sizlerle Zombi Kasabası Hilesi'ni Zombi Kasabası Hacked yapabilmeniz için sizlerle paylaşacağım. Korku filmlerinden hatırladığımız ve birçoğumuzun korkulu rüyası haline gelen zombiler şimdi de oyunlarda karşımıza çıkmaktadır. Bu oyunda yaşadığımız kasaba büyük bir tehlike altındadır. Kasabayı istilan eden zombilerden kurtulmamız bizim elimizdedir.

Oyun 4 farklı bölümden oluşmakta ve istediğimiz bölümü seçebiliriz. Oyunda zombilere karşı savaşmak için elimizde bulunan para büyük bir önem taşımaktadır. Zombilere karşı savaşmada ne kadar çok kürekli adamlarımız olursa o derece başarılı oluruz. Kürekli adamları da üretmek için eve ihtiyaç duyulmaktadır. Parayla istediğiniz kadar ev alabilirsiniz. Bu sebepten dolayı da zombi kasabası hilesi indirmeniz tavsiye edilmektedir.

Zombi Kasabası Hilesi Hacked İndir

Daha önce her hangi bir hile yapmayan kişiler için aşağıda ayrıntılı hile uygulamasının videolu anlatımı bulunmaktadır. Videoyu izleyerek kolaylıkla zombi kasabası hacked yapabilirsiniz. Hileyi uyguladıktan sonra istediğiniz kadar ev alabilir ve bu evler sayesinde de kürekli adamlar çıkartıp zombilere karşı açmış olduğunuz savaşı kazanabilirsiniz. Aksi taktirde oyun giderek zorlaşmakta ve tüm kasabayı zombiler ele geçirmektedir.

Zombi Kasabası Hilesi Nasıl Yapılır?:

Zombi Kasabası Hilesi Hacked İndir

0 yorum:

-->