Slayt Yapma Programı Windows


Slayt Yapma Programı Windows
Slayt Yapma Programı Windows

Bugün sizlerle Slayt Yapma Programı'nı yani Slayt Yapma Programı Windows'u paylaşacağım. Günlük hayat içerisinde bilgisayar kullanırken sıklıkla kullandığımız birçok program bulunmaktadır. Bunlar arasından özellikle slayt yapma programına daha çok ihtiyaç duyulduğu görülmektedir. Slayt adı verilen işlem sayesinde sunumlarımızı rahatlıkla yapabilir ve yaptığımız sunumlara renk katabiliriz. Bir topluluk önünde düşüncelerimizi aktarmak için bir takım resimlere veya videolara ihtiyaç duyabiliriz.

Bilindiği üzere Microsoft Office programlarıyla bu işlem rahatlıkla yapılabilmektedir. Fakat lisans ve birkaç sebepten dolayı her zaman Office programlarına sahip olunamamaktadır. Bu sebepten dolayı da slayt yapma programı için photo slide Show programını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu program tamamen ücretiz olup oldukça kolay kullanım sağlayan bir ara yüzü bulunmaktadır. Resimler, sesler ve yazılar kolaylıkla birleştirilip istenilen formatta kayıt yapılması sağlanabilir.

Slayt Yapma Programı

Slayt yapma programı Windows işletim sistemi için son derece küçük bir program olmasına rağmen işlevleri son derece etkilidir. Aşağıdaki link üzerinden programı bilgisayarınıza sorunsuz bir şekilde indirebilir ve ücretsiz bir şekilde kurulumunu yapabilirsiniz.

Slayt Yapma Programı Windows>>> TIKLA İNDİR!

Slayt Yapma Programı Windows

0 yorum:

-->