The Walking Dead 5. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman Başlayacak?


The Walking Dead 5. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman Başlayacak?
The Walking Dead 5. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman

Bugün merakla beklediğiniz The Walking Dead 5. Sezon 1. Bölüm'ün ve The Walking Dead 5. Sezon Ne Zaman olduğunun cevabını alacaksınız. Uzun zamandır devam eden dünyanın en iyi hayatta kalma dizilerinden birisi olan The Walking Dead, 4. sezonu bitirdi. Her sezonuyla ilgiyi üstünde toplamayı başaran The Walking Dead'in bu başarısı elbette 5. sezonun çekilmesini çok önceden garantilemişti. Başarılı kadrosuyla her sezon izleyicileri büyülemeyi başaran The Walking Dead'in yeni sezonu yani 5. sezonu ne zaman başlayacak?

Hayranlarının merak ettiği en önemli konulardan birisi, yeni sezon ne zaman başlayacak. The Walking Dead 5. sezonla karşımızda olacak; ama ilk böüm ne zaman? Daha açıklanmış herhangi bir bilgi yok; ama önceki sezon tarihlerinden baktığımız zaman az çok The Walking Dead 5. sezonun ne zaman başlayacağını anlayabiliyoruz. IMDb verilerine göre The Walking Dead'in geride bıraktığımız sezonu Ekim 2013'te başlamış. Ondan önceki sezona baktığımız zaman da yine aynı tarihi görüyoruz.

The Walking Dead 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak

The Walking Dead 5. sezon 1. bölüm'ü 5 ekim 2014'te. En yakın sezonlara baktığımız zaman ilk bölümün hep Ekim ayının ortasında olduğunu görüyoruz. 5. sezonun da Ekim 2014'ün ortasında başlayacağını düşünebiliriz. Hatta tam tarih vermek gerekirse; The Walking Dead 5. sezonu 5 ekim yada 13 Ekim 2014 tarihinde başlayacaktır.

The Walking Dead 5. Sezon Fragmanı:


En İyi 10 Zombi Öldürüşü İzleyin Derim :D:

The Walking Dead 5. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

5 yorum:

  1. 5.Sezon Ne Zaman Çıkacak ? Merakla Bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  2. mıcanın kardesı vardıya o kzıı sıkecem ya super model bacaklara hastayım o ne ole lan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayatını sıkım senın orosbu evladı mınnacık bebeye hallenıyosun

      Sil

-->