Baby World Para Hilesi


Baby World Para Hilesi
Baby World Hilesi

Bugün sizlerle Baby World Para Hilesi'ni yani Baby World Hilesi'ni paylaşacağım. Günümüzde bilgisayar oyunlarından birçoğunun üzerinde +13 veya +18 gibi uyarıların bulunduğu görülmektedir. Bu oyunların oyuncular üzerinde zararlı etkileri olabilmektedir. Ailelerin bu oyunlara dikkat etmesi ve çocuklarını korumaları gerekmektedir. Fakat bazı oyunlar aile içerisinde oynanması oldukça uygundur. Son zamanlarda bu oyunlar arasında bulunan Baby World büyük bir ilgi görmektedir.

Oyunu Facebook üzerinden rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunun güzel olmasının yanında büyük bir zorluğu da bulunmaktadır. Özellikle oyun içerisinde ilerlemek ve ihtiyaçların karşılanabilmesi için oyun parasına ihtiyaç duyulmaktadır. Baby world para hilesi sayesinde bu ihtiyaçtan süresiz bir şekilde kurtulmak istiyorsanız aşağıda linki verilen programı kurmanız gerekmektedir. Hileyi aktif olarak kullanabilmek için Mozilla kullanılması gerekmektedir. Diğerlerinde hile çalışmamaktadır.

Baby World Para Hilesi

Baby world hilesini aktif etmek için öncelikle markete gidip 1000 altınlık 5 oyuncak alın. Daha sonra cheat engine programını açarak hex bölümünün değerini 1 yapın. Aldığınızın bir tanesini satışa sürükleyin. Daha sonra değeri 2 yapıp ikincisini de satışa sürükleyin. Programda scan dedikten sonra çıkan sonuçların hepsini alt kısma alınız. Son olarak value satırını 500000 yapıp oyuna dönüş yapın. Kısa bir kasma yaşadıktan sonra oyunda paranızın arttığını göreceksiniz.

Baby World Para Hilesi>>>TIKLA İNDİR!

Baby World Para Hilesi

0 yorum:

-->