The Room Two Android Apk


The Room Two Android Apk
The Room Two Android

Bugün sizlerle The Room Two Apk yani The Room Two Android'i paylaşacağım. Gerçekçi grafikleri ve heyecan verici oyun içi sesleriyle kısa sürede kendine bağımlı hale getiren oyunda heyecan aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Android market ve diğer android oyun paylaşımında bulunan sitelerde yer alan bulmaca ve zeka oyunlarından çok farklı bir oyun olmak ile birlikte sürekli olarak güncellemeler ile oyuna farklı heyecanlar katılmaktadır.

Oyunu zeka ve bulmaca oyunları kategorisinde inceleyebiliriz. 2012 ve 2013 yılında piyasaya çıkarılan en iyi oyunlar arasında bulunan oyun şuan Google Play Store üzerinden indirilebilmektedir. Fakat oyun ücretli olup 5,49 lira ödeme yapılması gerekmektedir. Aşağıda sizler için verdiğimiz link üzerinden aynı oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Linkte indireceğiniz dosya içerisinde the room two apk dosyası bulunmaktadır. Apk dosyasını cihazınıza atıp kolaylıkla kurulum yapabilirsiniz.

The Room Two Apk

The room two android kullanıcıları için güncel bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. İlerleyen zamanlarda da oyuncu sayısını artırmaya devam edeceği düşünülmektedir. Oyunda farklı aşamalar bulunmakta ve bu sayede de süreklilik sağlanmaktadır.

PART 1>>> TIKLA İNDİR!
PART 2>>> TIKLA İNDİR!
PART 3>>> TIKLA İNDİR!

The Room Two Android Apk Kurulum:

  • Partları birleştirin, oluşan dosyayı Android/Obb'ye atın.
  • Sonra telefonunuzun dosya yöneticisinden android/obbye girin ve apk uzantılı dosyayı kurun.

The Room Two Android Apk

0 yorum:

-->