Smart İr Remote Apk


Smart İr Remote Apk
Smart İr Remote Apk

Bugün sizlerle Smart İr Remote yani Smart İr Remote Apk'yı paylaşacağım. Günümüzde birçok üründe olduğu gibi televizyonlarda da büyük teknolojik değişimlerin yaşandığı çok açık ve net bir şekilde görülüyor. Telefon ve tabletlerde olduğu gibi televizyonlarda da akıllı işletim sistemleri kullanılıyor. Bu sayede cep telefonlarımız üzerinden televizyonlarımızı yönetebilmekteyiz. Bilindiği üzere birçok televizyon wi fi teknolojisi kullanılarak kumanda edilebilmektedir. Fakat aşağıda linki bulunan smart ir remote programı sayesinde kızıl ötesi teknolojiden yararlanılarak da kumanda edilebilmektedir.

Smart İr Remote

Bu özelliği kullanmak için telefon ve televizyon arasında bağlantı kurulması gerekmektedir. Bunu da aşağıda yöntemleri uygulayarak sağlayabilirsiniz. İlk olarak televizyon uygulamasına girilmeli daha sonra karşınıza gelen doldurulması gereken yerleri boş bırakıp geçebilirsiniz. Power tuşu simgesi çıktığında bu simgeye dokununuz. Uygulama otomatik olarak eşleştirmelere başlayacaktır. Eğer eşleşme sağlanmazsa telefonunuzu Ir portuna yöneltip güç tuşuna basılı tutunuz. Tuşun rengi değiştiğinde bağlantı sağlanmıştır anlamına gelmektedir.

Aşağıdaki linkten programı indirebilir ve smart ir remote apk dosyasını cihazınıza attıktan sonra kolaylıkla kurulumu yapabilirsiniz.

Smart İr Remote Apk>>> TIKLA İNDİR!

Smart İr Remote Apk

2 yorum:

-->