Deer Hunter 2014 Para Hilesi Apk


Deer Hunter 2014 Para Hilesi Apk
Deer Hunter 2014 Para Hilesi Apk

Bugün sizlerle Deer Hunter 2014 Para Hilesi yani Deer Hunter 2014 Para Hilesi Apk 'yı paylaşacağım. Şuana kadar en iyi şekilde tasarlanan av oyunu olarak kabul edilen Deer Hunter daha çok simülatör olarak da adlandırılmaktadır. Bu şekilde adlandırılmasının sebebi ise oyun içerisinde oyunculara sunulan gerçekliktir. Oyuna ilk başladığınız andan itibaren vahşi doğanın ne kadar acımasız olduğunu hissetmeye başlayacaksınız. Oyun ciddi anlamda oldukça kaliteli grafik ve sese sahiptir. Oyundaki amacımız hayvanları avlayarak para kazanmaktadır. Kazanılan paralarla kendinize yeni silahlar satın alabilir veya yeni bölümlere geçiş sağlayabilirsiniz.

Deer Hunter 2014 Para Hilesi

Fakat tüm bölümlerin açılması ve yeni silahlara sahip olmak oldukça uzun bir zaman almaktadır. Sizlere verdiğimiz linkteki dosyayı cihazınıza kurarak tüm bölüm ve silahları aktif edebilirsiniz. Bu modda parayla alabileceğiniz ve yapabileceğiniz her şey açık durumdadır.

Deer hunter 2014 para hilesi apk dosyası ayrı bir şekilde değil oyun içerisinde mod olarak eklenmiştir. Bu sayede ayrı bir yöntem ile deer hunter 2014 para hilesi uygulamanıza gerek kalmamaktadır.

Deer Hunter 2014 Para Hilesi Apk>>> TIKLA İNDİR!

Deer Hunter 2014 Para Hilesi Apk

0 yorum:

-->