Twitter Şifre Değiştirme Mobil


Twitter Şifre Değiştirme Mobil
Twitter Şifre Değiştirme Mobil

Bugün sizlere Twitter Şifre Değiştirme yi ve Twitter Şifre Değiştirme Mobil versiyonu anlatacacağım. Mobil cihazların kabiliyetleri her geçen gün daha da artırılmaktadır. Bu sebepten dolayı da insanlar tarafından günlük hayat içerisinde aktif olarak bu cihazlar kullanılıyor. Orta seviye bir bilgisayarda yapılabilen işlemlerden daha fazlası akıllı telefon olarak adlandırılan cihazlar tarafından kolaylıkla yapılabilmektedir. Özellikle yüksek hızda internete bağlanabilmeleri de insanların 24 saat boyunca online olmalarını sağlamaktadır.

Görüldüğü üzere insanlar internette geçirdikleri zamanın neredeyse büyük bir bölümünü sosyal medya sitelerinde geçirmektedirler. Twitter kullanıcı sayısı bakımından liderliğini korumaktadır. Eğer twitter şifrenizi unutursanız veya değiştirmek isterseniz mobil cihazınızla kolaylıkla bu işlemi yapabilirsiniz. Unutmanız durtwitter şifre değiştirme sayfasına giriş yapabilirsiniz. Mevcut şifrenizi girip daha sonra yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Twitter Şifre Değiştirme

Öncelikle aşağıdaki linke tıklamanız gerekmektedir. Ardından çıkan sayfada isteğinize göre e mail adresinizi veya Twitter kullanıcı adınızı giriniz. Mailinize gelen linkle kurtarım işlemini tamamlayabilirsiniz. Değişim için ise ayarlar bölümünde hesap ayarlarına girdiğinizde şifreyi değiştir bölümünden

Twitter şifre değiştirme mobil işleminde güvenliğiniz için şifreniz içerisinde hem sayı hem rakam bulunması tavsiye edilmektedir. Daha sonra değiştirdiğiniz şifreyle hesabınıza problemsiz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Aşağıdaki link haricinde mobil uygulamanızdaki anahtara tıklayarak ayarlar bölümünden de şifremi unuttum seçeneğini kullanabilirsiniz.

Twitter Şifre Değiştirme Mobil>>> TIKLA DEĞİŞTİR!

Twitter Şifre Değiştirme Mobil

2 yorum:

  1. Berk taksana beni ben efe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoksun facete bu kadar görüşmek istiyorsan sen neden beni eklemiyorsun ki bir tane var benden facete.

      Sil

-->