Facebook Hesap Silme Sayfası


Facebook Hesap Silme Sayfası
Facebook Hesap Silme Sayfası

Bugün sizlerle Facebook Hesap Silme'niz için Facebook Hesap Silme Sayfası'nı paylaşacağım. Günümüzde insanlar internette geçirdikleri zamanın büyük bir bölümünü sosyal medya sitelerinde geçirmektedirler. Sosyal medya siteleri arasında ise en çok kullanılanlar arasında Facebook sitesi liderliğini uzun bir süreden beri korumaktadır. Her geçen gün Facebook yeni üye kazanırken bunun yanında da mevcut üyelerinden de kayıp yaşamaktadır. Günlük hayat içerisinde birçok farklı sebepten dolayı insanların Facebook profillerini sildiklerini ve bir daha girmediklerini görebilirsiniz.

Özellikle birçok kişi Facebook sayfasını zaman kaybı olarak görmektedir. Bunun yanı sıra bazı meslek grubundan kişiler de mesleklerine uygun olmadığından dolayı Facebook sitesinden ayrılmak isteyebilmektedirler. Birçok kişi Facebook üyeliklerinin nasıl silineceğini bilmemektedir. Facebook hesap silme sayfasına direk olarak ulaşmak için aşağıda verilen linki tıklayabilirsiniz.

Facebook Hesap Silme

İlk aşamada hesabınızın 14 günlük dondurulur ve bu süre zarfından tekrar giriş yapmaz iseniz hesabınız kalıcı olarak silinmektedir. Silinen hesapların içindeki bilgilerin bir daha geri alınması mümkün olmamaktadır. Bu sebepten dolayı hesabınızı silmeden önce mutlaka gerekli bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayınız.

Facebook hesap silme linki>>> TIKLA GİT!

Facebook Hesap Silme Sayfası

0 yorum:

-->