Threes! Android Apk


Threes! Android Apk
Threes! Android

Bugün sizlerle Threes! Apk yani Threes! Android 'i paylaşacağım. Kısa bir zaman öncesine kadar bilgisayarlarda oynanan oyunların yerini mobil cihazlar almaya başladı. Son derece gerçekçi hikayeler ve kaliteli grafiklere sahip bilgisayar oyunlarına karşı çok daha basit bir mantığa sahip oyunların insanları daha çok bağladığı görülmektedir. İlk olarak IOS işletim sistemi için çıkarılan Threes oyunu nihayet android kullanıcıları için de çıkarıldı. Oyunun uzun bir zaman boyunca App Store da üst sıralarda yer aldığı biliniyor. Oyunun temel mantığı oldukça kolay gibi görünse de zaman içerisinde zorlaştığını göreceksiniz. Oyunda tamamen sayılarla uğraşıyoruz. Ekranda beliren sayıları eşleştirerek 3 katlarına ulaşmaya çalışıyoruz.

Threes! Apk

Özellikle sayılar 3 haneli olmaya başladığında oyuncuların zorlandığı görülmektedir. Birbirinden farklı birçok bölüm bulunmaktadır. Birçok oyundan çok daha fazla bağımlılık yapan bu oyun Google Play Store da 4.47 liraya satılmaktadır.

Threes! android apk dosyasını aşağıdaki linkten indirerek ücretli bu oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Apk dosyasını cihazınıza atıp kurulum yapmanız yeterli olmaktadır.

Threes! Android Apk>>> TIKLA İNDİR!

Threes! Android Apk

0 yorum:

-->