Football Manager Handheld 2014 Türkçe Apk İndir


Football Manager Handheld 2014 Türkçe Apk İndir
Football Manager Handheld 2014 Türkçe

Bugün sizlerle Football Manager Handheld 2014 Apk'nin Football Manager Handheld 2014 Türkçe versiyonunu paylaşacağım. Uzun yıllardan beri büyük bir keyifle oynanan futbol oyunları arasında bulunan Manager oyunu günümüzde mobil cihazlar üzerinden de rahatlıkla oynanabilmektedir. Diğer sıradan futbol oyunlarının aksine olarak bu oyunda takımın tüm kontrolü sizin elinizde bulunuyor. Oyunun son güncellemesiyle birlikte takımların tüm kadroları yenilenmiştir. İstediğiniz takımla kariyerinize başlayabilir ve takımınızı iyi yerlere getirebilirsiniz.

Football Manager Handheld 2014 Apk

Koyduğunuz hedefe ulaşabilmek için takımınızın yönetimini planlı bir şekilde yapmalısınız. En temel faktör olan takım antremanlarında küçük ayrıntılara kadar dikkat etmeniz durumunda takımınızın hızlı bir şekilde yükselmesini sağlayabilirsiniz. Oyunda Türkçe dil desteğinin bulunması büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Oyunun ara yüzü ve kontrolleri oldukça sade olması dikkatlerden kaçmamaktadır.

Football Manager Handheld 2014 Türkçe apk indirme linki yazının sonunda verilmiştir. Bu linkteki dosya oyunun full sürümüdür. FM Handheld 2014 apk dosyasını indirdikten sonra cihazınıza atıp güvenle kurabilirsiniz. Dosyanın boyutu 444 mb olduğundan dolayı telefonunuzda yeterli hafızanın olduğundan emin olunuz.

Football Manager Handheld 2014 Apk>>> TIKLA İNDİR!

Football Manager Handheld 2014 Türkçe Apk İndir

8 yorum:

-->