Windows 7 Tüm Sürümler Tek Link


Windows 7 Tüm Sürümler Tek Link
Windows 7 Tüm Sürümler Tek Link

Bugün sizlerle Windows 7 Tüm Sürümler'i indirmeniz için Windows 7 Tüm Sürümler Tek Link olarak paylaşacağım.Bilindiği üzere Microsoft firması tarafından belirli zaman aralıklarıyla yeni Windows işletim sürümleri ortaya çıkmaktadır. Bununla birlikte bilgisayarda kullanılan programlar ve oyunlar da yeni sürümlere uygun hale getirilmektedir. Bu sebepten dolayı birçok kullanıcı yeni sürümleri yüklemek zorunda kalmaktadır.

Uzun bir süre önce çıkarılan Windows 7 den sonra Windows 8 çıkarıldı. Windows 7 ye kadar olan tüm sürümlerde benzer ara yüzler kullanılmaktaydı. Bu sayede de kullanıcılar yeni sürüme alışmada her hangi bir problem yaşamamaktaydılar. Fakat yeni çıkarılan Windows 8 de son derece büyük ara yüz değişimleri yapıldı.
Windows 7 Tüm Sürümler
Windows 8’e alışmada problem yaşayanların birçoğu tekrar Windows 7’ye geçiş yapmaktalar. Eski sürüm kullananlar ve 8’den 7’ye geçmek isteyenler için tüm sürümleri aşağıdaki linkten full olarak indirebilirsiniz. Windows 7 tüm sürümler ultimate, Professional ve Home Premium olarak karşımıza çıkmaktadır. Aşağıdaki linkten windows 7 tüm sürümler tek link üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve aktifleştirme yapabilirsiniz.

Windows 7 Tüm Sürümler Tek Link>>> TIKLA İNDİR!

Windows 7 Tüm Sürümler Tek Link

0 yorum:

-->