Broken Sword Director's Cut Android Apk


Broken Sword Director's Cut Android Apk
Broken Sword Director's Cut Android

Bugün sizlerle Broken Sword Director's Cut Apk yani Broken Sword Director's Cut Android 'i paylaşacağım. Gizemli ve heyecan dolu oyunlar arasında bulunan bu oyun kısa bir zaman içerisinde büyük bir beğeni topladı. Üst seviye olarak kabul edilen android işletim sistemine sahip telefon modellerinde oynanabilen bu oyunun ilk olarak dosya boyutunun son derece büyük olması dikkatleri çekiyor. Bu derece büyük bir oyun olmasından dolayı oyun severlerin doğal olarak beklentisi artıyor. Yapımcı firmanın öz verili çalıştığı ve ortaya oldukça kaliteli bir oyun çıkarıldığı grafiklerden ve seslerde çok rahat bir şekilde anlaşılıyor.

Broken Sword Director's Cut Apk

Oyunda işlenmiş cinayetlerin peşine düşüyor ve çözmeye çalışıyoruz. Çözmek için ise birçok ip ucu toplamalı ve bu ip uçlarını bir araya getirerek çözmeye çalışmalıyız. Oyunu şuan birçok kişi oynamaktadır. Zorlanılan noktalarda oyuncuların yardım alması için birçok internet sitesi de kurulmuş durumdadır.

Broken sword director's cut android apk oyunu Google Play’de 11 liraya satın alınabilmektedir. Fakat sizler için aşağıda verilen link üzerinden broken sword director's cut apk dosyasını ücretsiz olarak indirebilir ve telefonunuza kurabilirsiniz.

Broken Sword Director's Cut Apk>>> TIKLA İNDİR!
Broken Sword Director's Cut Android Data>>> TIKLA İNDİR!

Broken Sword Director's Cut Android Apk

0 yorum:

-->