Card Wars - Adventure Time Android Apk


Card Wars - Adventure Time Android Apk
Card Wars - Adventure Time Android

Bugün sizlerle Card Wars - Adventure Time Apk yani Card Wars - Adventure Time Android'i paylaşacağım. Her yaştan oyun severin hayran olduğu Advanture Time karakterleri bu oyunda bir araya geliyor. Kategori olarak kart oyunlarında bulunan bu oyunda stratejinin önemi çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Rakip oyuncuları alt etmek için sahip olduğunuz kartların özelliklerine göre stratejinizi kurmalı ve savaşmalısınız. Oyunda zaman geçtikçe seviyeniz artmakta ve yeni kartlara sahip olmaktasınız. Her kartın kendine özel karakteri ve her karakterinde kendisine göre özellikleri bulunur. Bu sebepten dolayı sahip olduğunuz kartlardaki karakterlerin özelliklerini iyi bir şekilde analiz edebilmelisiniz.

Card Wars - Adventure Time Apk

Diğer oyunlarda olduğu gibi card wars adventure time android oyununda da seviyeler bulunmaktadır. Bu seviyeler giderek zorlaşmaktadır. Yeni seviyelere geçebilmek için yeni özelliklere sahip kartlar edinmelisiniz. Oyun android işletim sistemlerinde kolaylıkla oynanabilmektedir.

Card wars adventure time apk dosyasını aşağıda verilen linkten ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Siz de kartların savaşına ortak olmak ve bu heyecana katılmak isterseniz zaman kaybetmeden oyuna başlamalı ve seviyenizi artırmalısınız.


Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Card Wars - Adventure Time Android Apk>>> TIKLA İNDİR!

Card Wars - Adventure Time Android Apk

0 yorum:

-->