Görüşme Kaydı Pro Apk


Görüşme Kaydı Pro Apk
Görüşme Kaydı Pro

Bugün sizlerle Görüşme Kaydı Pro Apk yani Görüşme Kaydı Pro 'yu paylaşacağım. Akıllı telefonların kabiliyetleri her geçen gün artış göstermektedir. Akıllı tablet ve telefonların teknik donanım özelliklerinin artmasıyla birlikte yazılımcılar tarafından da farklı alanlarda yeni programlar yazılmaktadır. Bu yazımızda anlatacağımız program sayesinde telefonunuzda yaptığınız tüm görüşmeleri kayıt altına alabilirsiniz. Kullanımı son derece kolay olan program sayesinde istediğiniz görüşmeleri kolaylıkla kayıt altına alabilir ve saklayabilirsiniz. Kayıt ettiğiniz görüşmelerin telefonunuzda saklanacağı yeri manuel olarak da ayarlayabilirsiniz. Bu sayede kayıtlarınıza zorlanmadan ulaşabilirsiniz.

Programın pro versiyonunda görüşmelerin saklanıp saklanmaması konusunda sizden onay alınmaktadır. Ayrıca kayıtları mail aracılığıyla istediğiniz kişiye de atabilirsiniz. Görüşme kaydı pro versiyonu normal market üzerinden ücretli bir şekilde kullanıcılara sunulmaktadır. Fakat aşağıdaki linke tıklayarak programa ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Görüşme Kaydı Pro Apk

Linkten görüşme kaydı pro apk dosyasını kolaylıkla telefonunuza kurabilirsiniz. Program hiçbir şekilde telefonun performansını olumsuz bir şekilde etkilememektedir. Bazı durumlarda kayıtların kalitesinde düşüş gerçekleşebilir. Bu durumda ayarlardan düzenlemeler yapılarak kalite yükseltilebilmektedir. Programın dili ise tamamen Türkçedir.

Görüşme Kaydı Pro Apk>>> TIKLA İNDİR!

Görüşme Kaydı Pro Apk

0 yorum:

-->