Next Launcher 3d Shell Apk


Next Launcher 3d Shell Apk
Next Launcher 3d Apk

Bugün sizlerle Next Launcher 3d Shell Apk'yı yani Next Launcher 3d Apk'yı paylaşacağım. Günümüzde insanlar arasında kullanılan 3 farklı mobil işletim sistemi bulunmaktadır. Bunlar haricinde işletim sistemleri bulunsa da 3 tanesi ağırlıklıdır. Bu işletim sistemleri Android, IOS ve Windows Phone olarak karşımıza çıkmaktadır. İşletim sistemlerinin kendilerine özel özellikleri bulunmaktadır. İlk bakıldığında aralarındaki en belirgin farkın tema olduğu görülüyor. Zaman içerisinde insanlar kullandıkları sabit temalardan sıkılmakta ve farklı bir görünüm elde etmek istemektedirler.

Siz de telefonunuzun ana temasından sıkıldıysanız ve değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak next launcher 3d apk dosyasını indirebilirsiniz. Birçok farklı tema bulunmasına rağmen next launcher kişiye özgürlük sunmaktadır. İstediğiniz şekilde ikonlarınızı düzenleyebilir, sayfalar arası geçişlere efekt katabilir ve en önemlisi de telefonunuz tüm sayfalarına 3 boyutlu bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca bu tema sayesinde ram kullanımının da düştüğü görülmektedir.

Next Launcher 3d Shell Apk

Next launcher 3d shell apk dosyasının toplam boyutu 8 mb’dır. İndirdiğiniz apk dosyasıyla kurulum yaptıktan sonra temanız aktif hale gelecektir. Bundan sonra kendi zevkinize göre ayarlamaları yapabilirsiniz. Dosyayı indirin winrar tarzı bir programla açarak telefonunuza kurun.

Google Playden>>> İNDİR!
Next Launcher 3d Shell Apk>>> TIKLA İNDİR!

Next Launcher 3d Shell Apk

0 yorum:

-->