Windows 8 Güvenli Mod Açma


Windows 8 Güvenli Mod Açma
Windows 8 Güvenli Mod Açma

Bugün sizlerle Windows 8 Güvenli Mod'a girmeniz için Windows 8 Güvenli Mod Açma'yı göstereceğim. Microsoft firması tarafından üretilen işletim sistemleri arasında en son olarak Windows 8 çıkarıldı. Bu zamana kadar belirli bir çerçeve içerisinde tasarımlar yapılmış ve kullanım konusunda büyük farklılıklar yapılmamıştı. Fakat Windows 8 ile birlikte durumlar değişti. Özellikle işletim sisteminin ara yüzünde büyük değişimler yapıldı. Bunlar arasında masa üstündeki değişimler dikkatleri çekmektedir.

Windows 8 Güvenli Mod

Her hangi bir sistem arızasında veya gerekli durumlar windows 8 güvenli mod açılımının nasıl yapılacağı birçok kişi tarafından bilinmemektedir. Bunun için bilgisayarınızın açıkken sağ üst köşeden başlatma ayarlarına girin ve bilgisayarı yeniden başlata tıklarken shift tuşuna basılı tutun. Gelişmiş başlangıç menüsü karşınıza gelecek ve buradan da sırasıyla sorun gider – gelişmiş seçenekler – başlangıç ayarları – yeniden başlat diyerek eski alışık olduğumuz f8 menüsü karşınıza gelecek.

Buradan sonra da istediğiniz işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Windows 8 güvenli mod açma konusunda bilinen başka her hangi bir yöntem bulunmamaktadır. Bu şekilde açılan güvenli mod sayesinde bilgisayarınızda istediğiniz işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Windows 8 Güvenli Mod Açma

0 yorum:

-->