Smart Tools Apk


Smart Tools Apk
Smart Tools Apk İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere içindeki araçlarla günlük hayatınızda kolaylık sağlayacak bir uygulama olan Smart Tools Apk'yi tanıtacağım.
Bir üçgen çizeceksiniz ama yanınınızda açı olçer yok,bir yerden bir yere mesafe ölçeceksiniz ama yanınızda metre yokü,yön bulmak istiyorsunuz pusula yok,ortamın ses şiddetini ölçeceksiniz desibelmetre yok, dert etmeyin Smart Tools var! Smart Tools uzunluk ölçmek, açı hesaplamak, mesafe ölçmek, yön bulmak ve ses şiddetini ölçmek gibi işlere yarar.Uygulamanın kullanımı gayet basittir.Uygulamayı açtığınız anda size nasıl yapacağınız ile ilgili talimatlar verilir ve sizde kolayca yaparsınız zaten.Uygulama ile daha fazla söylenecek söz yok gerisini kullanıp göreceksiniz.
Uygulamanın Ekran Görüntüleri
Smart Tools Apk İndirSmart Tools Apk İndirSmart Tools Apk İndirSmart Tools Apk İndirSmart Tools Apk İndirSmart Tools Apk İndirSmart Tools Apk İndirSmart Tools Apk İndir

Uygulamanın Videosu:



Uygulamayı Google'den indirmek için tıklayın.
Alternatif indirmek için tıklayın.

Not: Bu muthiş uygulamayı indirmek için üstteki ''Tıklayın'' yazan yazıya tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

Smart Tools Apk

0 yorum:

-->