Real Football 2013 Android İndir


Real Football 2013 Android İndir

Real Football 2013 Android
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Gameloft'un futbool oyunu Real Football'ın 2013 için çıkan oyunu Real Football 2013 Android İndir adlı oyunu tanıtacağım.
Real Football'ı hepimiz biliriz.Oynamasak bile adını sıkça duyarız.İşte bu futbol oyunu serisi 2013 ile devam ediyor.Real Football size gerçek bir futbol zevki sunuyor.3 binden fazla futbolcunun lisans anlaşması sayesinde orijinal adlarıyla yer aldıkları oyunda, bu sayede gerçekçiliğe dair önemli bir ayrıntıya yer veriliyor.Gerçekçi grafiklerle hazırlanmış oyunda, maç atmosferi oyunun çekiciliğini bir kat daha arttırıyor. Diğer yandan maçı bir televizyon kanalından izliyormuşçasına hissi yaratılmış oyunda.Grafikleri ise sınıfının oyunlarına baktığımızda gayet iyi ,konsol oyunu kadar zevk alabilirsiniz.Sonuç olarak bir Gameloft oyunu ve yine süper bi oyun.
Oyunun Ekran Görüntüleri
Real Football 2013 Android Real Football 2013 Android İndirReal Football 2013 Android Real Football 2013 Android Real Football 2013 Android

Oyunun Videosu:


Kurulum:
1-) Apk dosyasını kurun.
2-) DATA dosyasını winrar tarzı bir programla dışarı çıkartın.
3-) DATA'dan çıkan dosyayı Android/Data dizinine atın.

APK indirmek için tıklayın.

DATA indirmek için tıklayın.

Turbobit'ten DATA Dosyasını 10 Kat Hızlı İndirmek İçin Tıkla!


Not: Bu muthiş oyunu indirmek için üstteki ''Tıklayın'' yazan yazıya tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

Real Football 2013 Android İndir

9 yorum:

  1. @Laz Colak
    Çalışmasa neden sitemize koyalım?

    YanıtlaSil
  2. maç atlarsan kimi turnuvalara katılamazsın ne demek?zaten 5 dk anca sürüyor bir de günde 2-3 maç anca mı yapabileceğiz?ayrıca bu oyunu 3 defa denedim hiç birinde 22.seviyeyi geçemedim zaten 15.seviye civarlarında oyun bozuluyor ite kaka gidiyorsun ve bi yerden sonra oyun patlıyor ve başa dönüyor onca emek zaman hatta para boşa gidiyor şimdiye dek belki 150 liram boşa gitti tek amacım şampiyonlar ligi tarzı olduğunu tahmin ettiğim şampiyonlar kupasına katılabilmek ama asla izin vermiyor,telefon kaldırmıyorsa(samsung wonder)neden destekliyor?hiç desteklemesin de boşa uğraşmayalım bari…hem neden transfer konusu şansa bırakılıyor?bari kazanca göre transfer imkanı olsaydı..

    YanıtlaSil
  3. @yuSuf Çubuk
    Ne deseniz haklısınız,bu google'ın ve gameloft'un bizlere kazığı.Google play store'a bedava sürdüler diye istemedikleri şey kalmadı.Her şey para olmuş yazık diyorum sadece.

    YanıtlaSil
  4. @Hasan sonmez
    Bilmiyorum,deneyin.

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar data klasörünü hafıza kartına mı yoksa telefon hafızasına mı atalım. ikincisi yükledikten sonra internet gerekli mi yardımcı olurmusunuz lütfen?

    YanıtlaSil
  6. MAL TELİN HAFIZASINA ATAMAZSIN Kİ

    YanıtlaSil
  7. @AAdsız
    Attığınız yer fark etmez.

    YanıtlaSil

-->