AccuWeather Platinum Android


AccuWeather Platinum Android
AccuWeather Platinum Android İndir
Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere hava durumu bilgilerine ulaşabileceğiniz AccuWeather Platinum Android adlı programı paylaşacağım.
Accuweather, neredeyse tüm dünyaya hava durumu bilgisi veren ve Türkçe dil desteği sunan bir hava durumu uygulamasıdır.GPS'yi kullanarak bulunduğunuz konumu tespit eder ve bulunduğunuz yere en yakın yerdeki hava durumu bilgilerini size sunar.AccuWeather ile hava durumunu bile izleyebilirsiniz.Oldukça güzel widgetlerini telefonunuzun ana ekranına koyup güzel görüntüler sağlayabilirsiniz.Dünya genelinde 2.7 milyon konum destekliyor. Bir hava durumu uygulamasından çok daha fazlasını sunan AccuWeather'i kesinlikle denemelisiniz.
Uygulamanın Ekran Görüntüleri
AccuWeather Platinum Android İndirAccuWeather Platinum Android İndirAccuWeather Platinum Android İndirAccuWeather Platinum Android İndirAccuWeather Platinum Android İndir

Uygulamayı Google Play'den indirmek için tıklayın.
Alternatif indirmek için tıklayın.

Not: Bu muhteşem programı indirmek için üstteki ''Tıklayın'' yazan yazıya tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

AccuWeather Platinum Android

0 yorum:

-->