Max Payne Mobile Android İndir


Max Payne Mobile Android İndir
Max Payne Mobile Android
Merhaba arkadaşlar bu yazımda herkesin bildiği Max Payne oyununun mobil versiyonu olan Max Payne Mobile Android İndir 'i sizlere tanıtacağım.
Max Payne'yi oynamadıysanız da adını duymuşsunuzdur.Rockstar Games'in başarılı oyunlarından.İşte bu güzel oyun Android telefonlarımıza da geldi.Max Payne'nin senaryosunu bilmeyenler için kısaca anlatıyım;İşlemediği bir cinayet yüzünden mafya ve polisler tarafından aranıyor Max Payne adındaki gizli polis.İşte bu suçsuz arkadaşımızı temize çıkarmak için uğraşıyoruz bu oyunda.Max Payne Android'in oyun içine bakacak olursak;grafikler gerçekten müthiş.Zaten bilgisayar oyunları içinde bir efsane olan bir oyun telefonlarda da iş yapması gerekir.Rockstar bunu başarmış ve bize müthiş bir oyun sunmuş.
Oyunun Ekran Görüntüleri
Max Payne Mobile AndroidMax Payne Mobile AndroidMax Payne Mobile AndroidMax Payne Mobile AndroidMax Payne Mobile Android

Oyunun Videosu:


Kurulum:
1-)Altta indirme linkini verdiğim APK dosyasını indirin,cihazınıza atın ve kurun.
2-)Altta indirme linkini verdiğim DATA dosyasını indirin,winrar tarzı bir programla açın.
3-)Ortaya çıkan dosyayı Android/Data dizinine atın.

APK indirmek için tıklayın.
DATA indirmek için tıklayın.

Not: Bu muhteşem oyunu indirmek için üstteki ''Tıklayın'' yazan resme tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

Max Payne Mobile Android İndir

8 yorum:

  1. İndirdim .apk yi direk sd kartın içine attım Data yıda android/data içerinise attım ama oyuna girmeye çalıştığımda indirme istedi sebebi ne olabilir?

    YanıtlaSil
  2. @Gameci
    Sanırım verdiğimiz data sizin cihazınızla uyumlu değil,indirme şansı yapmanız yok mu? Ek olarak cihazınız nedir acaba öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  3. İndirme şansım yok malesef.Telefonum ''Gigabyte Gsmart GS202''...?

    YanıtlaSil
  4. @Gameci
    O zaman cihazınızla uyumsuzdur,cihazınıza baktım bu tarz oyunları açabilecek yapıda değil.

    YanıtlaSil
  5. İyide öyle olsa oyun menüsü gelmezdi indirme bölümünü atlasak oyun açılacak?

    YanıtlaSil
  6. @GAMECİ
    Oyunun çalışıp çalışmadığını data inmeden anlayamassınız.Apk dosyasının açılması çalıştığı göstermez.Bunu öğrenmenizin tek yolu wifi ile sd dosyalarını çekmek.

    YanıtlaSil
  7. Küçük oyun olsa bile sd dosyasını görmüyor yokmudur bi çözümü?

    YanıtlaSil
  8. @Gameci
    Bazen sd dosyaları cihazdan cihaza uyumsuzluk yapabilir.O yüzden en iyi yöntem oyundan çekmektir.Sizin cihazınızda çok bilinen bir marka tarafından yapılmadığı için sd dosyası uyumsuz görünebilir.Tek yapabileceğiniz oyundan indirmek.Diğer türlü işiniz sadece şansa kalır.

    YanıtlaSil

-->