Merchants of Kaidan v1.1 Apk Obb Android


Merchants of Kaidan v1.1 Apk Obb Android
Merchants of Kaidan Apk Obb


Bu yazımda sizlere Merchants of Kaidan Apk yani Merchants of Kaidan Android oyunu hakkında bilgi vermek ve oyunun indirme linklerini sunmak istiyorum. Google Play'de 13 tl gibi bir fiyatla satılan bu RPG oyununu, sitemiz sayesinde ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Oyunda kar etmeye ve piyasayı sürekli takip etmeye çalışan bir tüccar rolündesiniz. Gerektiği zaman maceraya da atılmaya hazır olan bu tüccar, çevresinde yayılmaya başlayan tüm dedikodulardan ve söylentilerden bir şekilde haberdar olmak zorunda ki hazinelerin yerini kimse bulmadan öğrenebilsin ve bunları satarak para kazanabilsin. Bu yüzden barlar, tavernalar ve karanlık görünüşlü insanların takıldıkları her yer tüccarımızın bir şekilde bulunduğu alanlar olacak.

Merchants of Kaidan v1.1 Apk Obb Android

Aynı zamanda maceraya atıldığımız günlerde bizi birçok tehlike bekliyor olacak. Soyulmadan, kaybolmadan, malın değerini kaybetmeden elden çıkartmaya çalışmak gibi işlemleri yaparken oyuna kendimizi kaptıracak ve saatlerin nasıl geçtiğini farkına bile varmayacağız. Bazı zamanlar ise yollar mevsim kış olduğu için kapalı kalacak ve farklı çıkış yolları bulmaya çalışacağız.

Merchants of Kaidan v1.1 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Merchants of Kaidan v1.1 Apk Obb Android

0 yorum:

-->