The Shadow Sun v1.06 Apk Obb Android


The Shadow Sun v1.06 Apk Obb Android


Bu yazımda sizlere The Shadow Sun Apk yani The Shadow Sun Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum.

Bir bilgisayar oyunu ve RPG çalışması olarak ünlenen The Shadow Sun, Dungeons & Dragons ve The Witcher tarzı bir hikaye yaratma oyunu olarak da tanımlanabilir. Oyunda yarattığınız farklı karakterler sayesinde ekibinizi kurabilir, istediğiniz karaktere bürünebilir ve hatta size eşlik etmesi için sadık bir köpek bile edinebilirsiniz. Sırlar, canavarlar, bilmeceler ve daha pek çok şey bu oyunun içinde barınmakta.


Yaklaşık 10 saatin üzerindeki macera kapasitesiyle boşta kalan vakitlerinizi istediğiniz gibi keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlayacak olan oyun, size istediğiniz favori saldırı şekli, silahlar gibi pek çok konuda özelleştirme yapma ve bunları hızlı şekilde kullanma imkanı da sunmakta.

Oyun üzerinde yapılan son değişiklikler sonrasında ise Android 5'e uygun şekilde güncelleme yapıldı ve grafik performansı da kayda değer şekilde iyileştirildi. Bu sayede uygulamanın crash olmasının ve oyunun kapanmasının da önüne geçildi.

The Shadow Sun v1.06 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

The Shadow Sun v1.06 Apk Obb Android

0 yorum:

-->