Stray Dog Simulator Apk Android


Stray Dog Simulator Apk Android
Stray Dog Simulator


Bu yazımda sizlere Stray Dog Simulator Apk yani Stray Dog Simulator Android hakkında bilgi vermek ve oyunun bir adet de indirme linkini paylaşmak istiyorum.

Bir yavru köpeği seçmenizle başlayan oyun esas olarak bir köpek simülasyonuna dayanmakta. İçinde birçok tehlike barınan şehre siz bir köpek yavrusu gözüyle bakıyor ve öyle davranmaya çalışıyorsunuz. Ana amaç ise hayatta kalmak ve temel ihtiyaçları mümkün olduğunca hızlı ve sorunsuz bir şekilde karşılamaya çalışmak. Sağlık, açlık, susuzluk, enerji gibi kondisyon araçlarınızı sabit tutarak şehirde çok daha uzun süre sağlıklı yaşayabilirsiniz.

Stray Dog Simulator Apk Android

Vahşi köpeklerden, köpeklere bile saldıracak cesareti olan yırtıcı şehir kedilerinden ve şehrin içinde dolu olan tehlikelerden zaman zaman güçlü ısırıklarınızı kullanarak uzak kalabilirsiniz. Ayrıca şehirde köpek yakalayıcısı olarak bilinen kişilerin çağırılmasını da bir şekilde engellemeniz gerekiyor. Zaman zaman başkalarına savaş ilan etmeniz ve gerekirse de teke tekte dövüşmeniz gerekecek. Görevleri tamamladıkça gücünüz ve hayatta kalma yeteneğiniz de buna bağlı olarak artmakta.

Stray Dog Simulator Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Stray Dog Simulator Apk Android

0 yorum:

-->