Frozen Synapse Prime v1.0.160 Apk Obb Android


Frozen Synapse Prime v1.0.160 Apk Obb Android
Frozen Synapse Prime Apk Obb


Bu yazımda sizlere Frozen Synapse Prime yani Frozen Synapse Prime Android hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum.

Piyasada çok fazla bulunan strateji oyunlarından birisi olan Frozen Synapse Prime, bunların en kaliteli alternatiflerinden birisi olarak öne çıkmış durumda. Hem grafiklerin oldukça kaliteli olması, hem de 3D desteği sağlaması da bunlara bir kanıt niteliğinde. Oyun ufak bir isyancı takımının içine dahil olmanızla başlıyor ve bu isyancı grubun başkalarıyla yaptıkları çatışmalarla birlikte çok daha heyecanlı ve gerilimli bir havaya giriyor. Çok çeşitli silah alternatifleri mevcut: isterseniz makineli tüfeklerle serbest atış yapabilir, isterseniz pompalı tüfeklerle yakın temasa girebilirsiniz. Aynı zamanda sniper olma ve hedeflei uzaktan, hızlıve vurma gibi seçenekleriniz de mevcut.

Frozen Synapse Prime v1.0.160 Apk Obb Android

Oyunda aynı zamanda ekip lideri olabiliyor ve takımınızı başarıya ulaştırmak için çeşitli direktifler verme imkanına sahip olabiliyorsunuz. 40 tan fazla görevi başarıyla bitirmekle yükümlü olduğunuz oyun, size bu çok fazla sayıdaki görevi yerine getirmeye çalışırken vaktin nasıl geçtiğini bile unutturacak.

Frozen Synapse Prime v1.0.160 Apk Obb Android:
PART 1>>> TIKLA İNDİR!
PART 2>>> TIKLA İNDİR!

Frozen Synapse Prime v1.0.160 Apk Obb Android

0 yorum:

-->