Man Eats Fish Apk Android


Man Eats Fish Apk Android
Man Eats Fish


Bu yazımda sizlere Man Eats Fish Apk yani Man Eats Fish Android hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunun download linkini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu oyunda bir balık ve yem satıcısı rolündeyiz. Küçük teknemizle denize doğru yolculuğa çıkarak hem yem toplamaya hem de balık yakalamaya çalışarak geçimimizi sağlamaya çalışacağız.

Oyunda elbette ki her balık aynı değere sahip olarak görülmemekte. Daha kaliteli ve daha az bulunan balıkları yakalayarak müşterilerinize ulaştırabilmeniz daha çok satış, daha çok kar ve daha çok müşteri olarak size geri dönecek. Bu sayede fish&chips dükkanınızı da sorunsuz bir şekilde işletmeye devam edebileceksiniz.

Man Eats Fish Apk Android

Ayrıca oyunda para kazandığınızda teknenize bazı eklemeler yaparak onu daha da güçlendirmeniz ve geliştirmeniz de mümkün oluyor. Bu sayede daha derinlere ve uzaklara doğru açılabiliyor, kaliteli ve nadir balıkların bulunduğu yerlere korkusuzca gitme imkanına sahip olabiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri oldukça basit ve anlaşılabilir ifadeler içermekte. Ayrıca göstergeler ve ne kadar kazandığınız da sık sık ekranda belirebiliyor.

Man Eats Fish Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Man Eats Fish Apk Android

0 yorum:

-->