Motorsport Manager v1.1.3 Apk Obb Android


Motorsport Manager v1.1.3 Apk Obb Android
Motorsport Manager Apk Obb

Bu yazımda sizlere Motorsport Manager Apk diğer adıyla Motorsport Manager Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunu indirmeniz amacıyla bir adet link sunmak istiyorum.

Bir strateji ve simülasyon oyunu olarak kurgulanmış Motorsport Manager, bilgisayara karşı motor yarışları yapmanızı ve bir yandan rakiplerinizi geçmeye çalışırken, bir yandan da hızını doğru şekilde kullanmanızı ve denge ayarlarını -özellikle de geçişler esnasında- doğru bir şekilde tutturmanız konusunda sizi eğitiyor, zira bu şartların tamamını sağlayamazsanız yarışta başarılı olabilmeniz oldukça zor.

Motorsport Manager v1.1.3 Apk Obb Android

Oyunda başarılı olmanız için bir başka faktör de sizin adınıza yarışması için tuttuğunuz şöförlerin pistteki başarısı ve aracınızın ne kadar sağlam modifiye edildiği. Gerçek zamanlı yarış imkanı ve zaman zaman değişen hava durumuna uyum sağlamak gerekliliği de oyunu simülasyon olmaya bir adım daha yaklaştıran şeyler arasında bulunuyor.

Birçok oyun sitesi değerlendirmesinden oldukça iyi puanlar alan ve kullanıcılarını da bölümler esnasında oldukça memnun eden oyun, sitemiz aracılığıyla ücretsiz olarak edinilebilmekte.

Motorsport Manager v1.1.3 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Motorsport Manager v1.1.3 Apk Obb Android

0 yorum:

-->