EA SPORTS™ UFC v1.0.725758 APK Obb Android


EA SPORTS™ UFC v1.0.725758 APK Obb Android

EA SPORTS™ UFC APK Obb


Bu yazımda sizlere EA SPORTS™ UFC APK yani EA SPORTS™ UFC Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunu yükleyebilmeniz amacıyla iki adet link paylaşmak istiyorum. Spor oyunlarının senelerdir en tanınan isimlerinden birisi olan EA Sports şirketi, senelerdir masaüstü oyunları için yaptığı çalışmaları bu sefer Android cihazlar için tekrar yapılandırdı.

Bu oyunda ise UFC dövüşçülerini maçlara çıkmaları esnasında yönlendiriyor ve yapacakları hareketleri belirliyoruz. Her dövüş maçını kazandığımızda aldığımız paralar birikiyor ve bunları özelliklerimizi yükseltmek istediğimizde kullanma imkanımız doğuyor. Maç yaptıkça ve para kazandıkça kilitli olan maçlara da çıkmaya başlayabileceğinizi belirtelim.

EA SPORTS™ UFC v1.0.725758 APK Obb Android

Oyunda 70'in üzerinde UFC dövüşçüsü seçme imkanımız bulunuyor. Bu dövüşçülerin her birisinin farklı ve özel yetenekleri bulunmakta. Dövüşçüleri kazanmak için ise bu özelliklerini iyi tanımak ve kullanmak konusunda ustalaşmak şart.

Tek başınıza oynama seçeneğinizin bulunduğu Ea Sports UFC'de isterseniz arkadaşlarınızla da karşı karşıya gelebiliyor, multimedya maçlar yapabiliyorsunuz. HD görüntü kalitesi ile özellikle de üst segment telefonlarda oldukça keyifli bir oyun deneyimi yaşayacaksınız.

EA SPORTS™ UFC v1.0.725758 APK Obb Android:
PART 1>>> TIKLA İNDİR!
PART 2>>> TIKLA İNDİR!

EA SPORTS™ UFC v1.0.725758 APK Obb Android

1 yorum:

  1. Oyunda yanlış multiplayer özellik var demişsiniz arkadaşımla karsılıklı bu oyunu oynayabiliyor muyuz yoksa karşı tarafı bilgisayar kendisimi oynatıyor. Demek istediğimi izah edemedim galiba. Demek istediğim clan of clash gibi mi sistem otomatik eşleştirip dövüş yapılmasını mı sağlıyor. Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır

    YanıtlaSil

-->