Grudgeball - Regular Show Apk Obb Android


Grudgeball - Regular Show Apk Obb Android
Grudgeball - Regular Show Apk Obb


Bu yazımda sizlere Grudgeball - Regular Show Apk yani Grudgeball - Regular Show Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunu indirmeniz amacıyla bir adet link sunmak istiyorum. Son zamanların en popüler ve en çok izlenen çizgi filmlerinden birisi olarak tanınan ve çocuklar arasında oldukça sevilerek izlenen Regular Show, bu sefer karşımıza bir Android oyunu olarak çıkıyor.

Bir yakartop oyununun içindeyiz ve bize verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Oldukça hız ve dikkat gerektiren bu yakartop oyununda çizgi filmin karakterlerinden birisi olan Pops rehin alınmış durumda ve bizim görevlerimizden birisi de onu sağ salim bir şekilde kurtarmak olacak.

Grudgeball - Regular Show Apk Obb Android

Savaş sırasında elimizde bulunan ve karşılıklı yapılan maçlarda güçlerini göstermeleri gereken karakterlerin her birisi elinde farklı farklı yetenekler barındırmakta. Aynı zamanda ekstra güçleri kazanabilmek için atılan adımları da takip etmeniz ve bu güçlerle rakibinize daha da sert saldırmanız gerekiyor ki arkadaşınız düşmanın elinde kalmasın. Oyun tek kişi veya isteğe göre multimedya olarak da çalıştırılabilmekte.

Grudgeball - Regular Show Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Grudgeball - Regular Show Apk Obb Android

0 yorum:

-->