Zombie Highway v1.10 Apk Android


Zombie Highway v1.10 Apk Android
Zombie Highway


Bu yazımda sizlere Zombie Highway Apk diğer adıyla Zombie Highway Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunun bir adet de indirme linkini paylaşmak istiyorum. Android cihazlar için üretilmiş Zombi oyunları içerisinde en kalitelilerinden birisi olma özelliğine de sahip olan oyun, bir süre önce iOS'ta da yerini aldı.

Yolda aracınızla sessiz sakin bir şekilde seyahat etmekteyken, bir anda sağdan ve soldan çıkmakta olan zombilerin saldırısına maruz kalıyorsunuz. Aracınızın yoldan çıkmaması ve canınızı kurtarabilmeniz için zombilere karşı koymanız ve onları mümkün olabildiğince hızlı bir şekilde öldürmeniz gerekmekte.

Zombie Highway v1.10 Apk Android

Yol üzerinde zaman zaman hurda arabalara denk gelebiliyorsunuz. Zombileri aracınızın üzerinden atmak için bu arabalara sürtünebilirsiniz. Bunun dışında elinizdeki silahları da kullanabilir.

Oyunda belirli kademeleri atlamak ve kısa sürede başarılı olabilmek için silahları ve araçları toplayarak önünüze çıkan fırsatları mümkün olduğunca değerlendirmeniz gerekiyor. Silahlar ilk başta kilitli gelse de zaman geçtikçe daha kaliteli silahlara ulaşma imkanınız bulunmakta. Farklı zombi türlerinin değişik zorluklarda olması da oyunu heyecanlı kılan faktörler arasında.

Zombie Highway v1.10 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Zombie Highway v1.10 Apk Android

0 yorum:

-->