Because Zombies v1.1 Apk Obb Android


Because Zombies v1.1 Apk Obb Android
Because Zombies Apk Obb


Bu yazımda sizlere Because Zombies Apk yani Because Zombies Android oyunu hakkında bilgi vermek ve bu eğlenceli zombi oyununun bir adet de indirme linkini paylaşmak istiyorum. Piyasada hem akıllı telefonlar, hem de tabletler için pek çok seçeneği bulunan zombi oyunları, Because Zombies ile bir adım daha öne çıkıyor ve hem grafik kalitesi, hem de oyunun kurgusu bakımından çok daha tatminkar bir hale geliyor.

Oyunda kızını zombiler yüzünden kaybeden bir babayı canlandırmaktasınız. Şehri saran virüs felaketini engellemek ve zombilerin size saldırmasını engellemek için üzerinize gelen zombileri öldürerek, bulunduğunuz alanlara girmelerini engellemeye çalışıyorsunuz. 43 farklı zorluğa sahip zombileri geçtikten sonra ise oyun sonlanıyor. Bu durum gerçekleşene kadar ise zombilerden uzak kalmayı başarabilmiş virüssüz insanlarla da işbirliği yapmanız gerekmekte.

Because Zombies v1.1 Apk Obb Android

Zombileri öldürmek için ise silah kullanmak dışında yapabileceğiniz çok fazla seçeneğiniz bulunuyor. İçinde kimyasal madde bulunan varilleri patlatmak, zombilerin üzerine köpek salmak bunlardan bazıları. Ayrıca oyun size 25'in üzerinde silah kullanmak ve bunların arasından seçim yapmak imkanını da sunmakta.

Because Zombies v1.1 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Because Zombies v1.1 Apk Obb Android

0 yorum:

-->