Need for Speed™ No Limits Apk Obb Android


Need for Speed™ No Limits Apk Obb Android
Need for Speed™ No Limits Apk Obb

Bu yazımda sizlere Need for Speed™ No Limits Apk yani Need for Speed™ No Limits Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunu indirebileceğiniz indirme linklerini sunmak istiyorum. 10 yılı aşkın bir süredir bilgisayar oyunu olarak tanıdığımız ve birçoğumuzun aşina olduğu Need for Speed oyunu, bu sefer Android cihazlar için yeniden üretilmiş ve içine birçok ekleme yapılmış.

Oyunda yapacağınız araba seçimlerinin ardından belirli yarışlara katılıyor, bu yarışlarda iyi dereceler elde etmeye çalışarak puan topluyor ve kilitli arabalara ve yarışlara giden yolları böylelikle açmış oluyorsunuz. Alınan her birincilik daha çok puan ve daha çok ilerleme şansı demek.

Need for Speed™ No Limits Apk Obb Android

Eski oyunlarda olduğu gibi bunda da arabanızı modifiye edebilmenize imkan sağlanmış durumda. Bu sayede süspansiyonlar, teker boyutları ve kaliteleri gibi pek çok konuda farklı seçimler yaparak arabanızı daha hızlı ve atik bir hale getirmeniz mümkünken, bu durum aynı zamanda arabanızı görsel anlamda iyi bir şekilde tutmanıza da imkan sağlıyor. Oyunda ilerledikçe daha çok seçeneğe sahip olsanız da, rakiplerinizin daha dişli bir hale geldiğini de hatırlatmak gerek.

Need for Speed™ No Limits Apk Obb Android:
Adreno - Power Vr>>> TIKLA İNDİR!
Mali - Tegra>>> TIKLA İNDİR!

NOT: CİHAZINIZA UYGUN OLAN LİNKTEN İNDİRİN HANGİSİ SİZE UYGUN BİLMİYORSANIZ YORUM YERİNE CİHAZINIZIN ADINI YAZIP YORUM ATIN BEN SİZE SÖYLERİM

Need for Speed™ No Limits Apk Obb Android

7 yorum:

-->